Tänään oli ihan kurja aamupäivä. Myöhästyin ekalta korean tunnilta, kun etsin unenpöpperöisenä luokkaa väärästä kerroksesta. Tätä taitaa sattua vain mulle!
Itse tunnilla harjoiteltiin aika paljon ääntämistä ja opeteltiin aika paljon uusia sanoja. Pitänee tosiaan harjoitella sanastoa jossain välissä ihan omaankin tahtiin, ettei tipahda kärryiltä.

Eilisestä jumppaamisesta kipeä kroppa huusi leipää taekwondossa, jossa hypeltiin pukkihyppyjä ja opeteltiin (taas) lyömään ja potkimaan oikein. Kun pahimmat jumit lopulta hellittivät, niin pitikin jo lopettaa. Tutustumisreissua keskustaan ei sitten ollutkaan, harmi. Olis ollut niin mukava nähdä sekin paikka...

Toisaalta nyt, 20 000 wonia köyhempänä, omistan ihka uuden taekwondopuvun, jossa kelpaa sätkiä ympäriinsä ihan koulunkin taekwondo-keskuksessa. Treenien jälkeen jäätiin erään toisen vaihtaritytön kanssa treenaamaan vielä ukemeita ja sun muita melkein tunniksi. Parin viikon tauko on tehnyt kropasta tinasotilaan, mutta kun homma alkoi lopulta luistamaan, niin huippua oli!

Culture classissa illalla tehtiin taas kalligrafiaa. Edellisellä viikolla meille oli luvattu sojua maalaamista vauhdittamaan, mutta eihän siellä tarjoilu sitten pelannutkaan. Soju mielessä ja pensseli kädessä syntyi kuitenkin viivasekamelska, joka yhteisäänestyksellä valittiin parhaiden joukkoon. Itseasiassa kalligrafi Tae-su Jungin väitti sitä parhaimmaksi, joten yllätyksekseni sain mestarilta itseltään itselleni nimikoidun varsin buenon maalauksen. Kuulemma äijä on varsin kova nimi näillä kulmilla, ja kukkasien käypäinen arvo huitelee vaatimattomasti noin viiden miljoonan wonin tienoilla. HUH!

Min Tsung, Kukka - jonka maalaus imo hakkasi omani mennen tullen - ja minä pitelemässä palkintokukkasia :)
878962.jpg

Viime keskiviikon artwörkki by Hanna. Lisättiin samaan kukkakimppuun tasapainottavia elementtejä tuonne oikeaan alakulmaan, niin hieno tuli *krhm*
879047.jpg